GROUSE

Kravspesifikasjonsverktøy for KDRS SA

Bachelorprosjekt våren 2020 - Gruppe 9

Prosjektet

Bachelorprosjekt for KDRS SA utført av Dataingeniør og Informasjonsteknologi studenter ved OsloMet. Prosjektet omhandler å forbedre en eksisterende applikasjon både designmessig og funksjonsmessig. Applikasjonen er en WebApp som kjører på Angular og er designet for å hjelpe kommuner å fremarbeide en kravspek for innkjøp av digitale arkivsystemer.

Utarbeidelse av kravspesifikasjoner er noe kommuner bruker masse penger og tid på, men ved hjelp av en løsning som dette kan de spare mye ressurser. Grouse er et program som er laget av KDRS for å hjelpe kommuner med å lage kravspesifikasjoner for databasesystemer. Hensikten med Grouse i tillegg til å gi kommuner en god løsning for utvikling av kravspesifikasjoner, er å bevisstgjøre kommunene på at de burde lage kravspesifikasjoner etter sine egne behov.


Gruppemedlemmer

Kristoffer Holm (s325884)

Fredrik Stokkebryn(s325870)

Martin Hansen(s326189)

Dokumenter:

Grouse

Løsningen kan testes her. Grouse er testet og fungerer fint på Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Opera, den fungerer ikke i Internet Explorer. Er du på Mac anbefales det at du kjører Grouse i Google Chrome eller Mozilla Firefox da Safari ikke viser siden helt riktig. Har du lyst til å prøve uten å opprette en bruker kan du prøve med "user@example.com" denne brukeren skal ha passord "password"

Merk!

Det er ikke sikkert at denne lenken kommer til å være oppe for alltid, når løsningen etterhvert fjernes fra testserver vil ikke lenger denne lenken fungere

(Jakub Fryš 14.10.2018) Picture used under:

CC BY-SA 4.0