Hovedprosjekt 2011 |Gruppe 9

Statusrapport Hovedprosjekt 2011----Gruppe_9
Vi, kawa hassan og Ahmed Elmir , har nesten bestemt oss for å jobbe sammen på prosjektoppgaven. Vi har ikke fått en prosjektoppgave enda men vi har tatt kontakt med flere firmaer og bedrifter .
Vi er nesten sikkert at vi skal få en prosjektoppgave fra en av dem , og vi fortsatt sender mail og ta kontakt med flere bedrifter til å finne det som passer best med vår erfaring innen denne teknologien som brukes .
Men en annen ting som er også viktig å forklare er at på grunn av at vi er bare 2 personer , og derfor noen oppgaver passer ikke for 2 personer , i denne forbindelse fikk vi mail fra en gruppe på 3 personer , som ønsker at vi skal samarbeidet med dem innen samme prosjekt som de har fått fra en arbeidsgiver og denne løsning som de bruker er html og php og data basse og vi har god erfaring innen php og database . men vi har ikke bestemt enda om vi skal jobbe med dem eller ikke.
Vi har tatt kontakt med følgende bedrifter og venter på svar .
1-steria .
2-Nor import /AS.
3-Tannlegesenter .
4- Grosso LTD .
Vi har tenket oss en prosjekt innen database , php , html , eller noe med nettverk , perl scripter. En av de som vi har tatt kontakt med har behøve for en system som lagrer informasjon om en telefon samtale i en database slikt alle kunder skal ha eget side som kan se på sine samtaler og tid og noen andre funksjoner om kunden om samtalen .
En annen skal ha en database som skal registrer varer som kommer på lageren , men den skal ikke kobles til internet og i tillegg skal de ha koble data maskiner slik at ansatte kan jobbe hjemme fra og det kan vi gjøre med og bruke VNC (virtuell network computer ) eller med bruke en linux server og bruke MOUNT slik at ansatte skal ha til gang til de filer som de har access til .
Det er viktig for oss og ha en prosjekt i Oslo området , fordi vi jobber her og det blir vansklig for oss og jobbe i en prosjekt utenfor Oslo. Vi har erfaring innen php database perl script linux , nettverk , og det som er viktig for oss å ha en prosjektoppgave innen disse løsninger.

valid XHTML 1.0 Strict
Valid CSS!